Onze diensten

Tuinonderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd perfect onderhouden bij ligt zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Voor periodiek onderhoud en het zomer en winterklaar maken van uw tuin zijn wij u graag van dienst. Ook zorgen wij ervoor dat al uw onkruid wordt verwijderd, het groen is gesnoeid, uw tuin opnieuw wordt bemest en zelfs uw bestrating gereinigd is. Daarnaast behoort het aanleveren van nieuwe beplanting tot onze service. Wij leveren nieuwe bomen en planten in alle soorten en maten. Natuurlijk ontzien wij u ten alle tijden van het groenafval dat wij zelf afvoeren. In overleg maken wij graag een onderhoudsplan geheel afgestemd op uw wensen.

Klein tuinaanleg

Is het tijd voor een geheel nieuwe voor of achtertuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn zeer divers, daarom maken wij in overleg met u een plan dat geheel is afgestemd op uw wensen. Wij ontzien u ten alle tijden van al het bijbehorende aan en afvoer.

Afvoer groenafval

Bij iedere vorm van onderhoud of service zorgen wij er ten alle tijden voor dat het groenafval wordt afgevoerd en uw tuin of stoep weer netjes wordt achtergelaten.

Ook wanneer u zelf onderhoud heeft uitgevoerd aan uw tuin kunt u ons inschakelen voor het ophalen en afvoeren van uw groenafval.

Snoei service

Eens in de zoveel tijd is uw tuin toe aan een volledige snoeibeurt. Wij zorgen ervoor dat alle borders, hagen en kleine beplanting in uw tuin weer op de juiste manier gesnoeid zijn en uw tuin er weer als nieuw uitziet.

Gras service

Het onderhouden van uw gazon kan een tijdrovende klus zijn, helemaal wanneer het gazon aan grootonderhoud toe is. Wij nemen u deze taak graag uithanden met onze gras service.

In overleg met u zorgen wij dat het gazon periodiek gemaaid wordt zodat het gras optimaal groeit en in goede staat blijft. Ook houden wij in de gaten wanneer uw gazon toe is aan een volledige verticuteerbeurt, bemesting of moet worden bijgezaaid. Op deze manier zorgen wij dat uw gazon er altijd strak en gezond bij ligt.

Bomen service

Heeft u een boom die toe is aan een snoeibeurt of zelfs volledig gekapt moet worden? Wij voorzien uw bomen van al het onderhoud dat nodig is.

Bomen moeten vaak bij gesnoeid worden om te zorgen voor een mooie groeivorm en zo min mogelijk overlast. Wij ontzien u volledig van deze werkzaamheden en zorgen dat de bomen naar uw wens onderhouden worden en in goede staat verkeren.

Ook voor het kappen en rooien van bomen staan wij voor u klaar. Geen boom is te groot voor ons. Kleine bomen snoeien wij met speciaal materiaal vanaf de grond. Is de boom hier te groot voor dan werken wij samen met een partij die voor u de boom in klimt en op een veilige manier de werkzaamheden op hoogte uitvoert. Het snoeihout zagen wij klein en voeren wij voor u af.

Nieuwe beplanting

Bent u uitgekeken op de bomen en planten in uw tuin? Het maakt niet uit of u een nieuwe of bestaande tuin heeft, iedere tuin is op zijn tijd toe aan mooie nieuwe beplanting.

Geheel in overleg leveren wij de bomen en planten die u graag in uw tuin terug wilt zien. Wij leveren de nieuwe bomen en planten bij u thuis af en zorgen er daarnaast voor dat uw nieuwe aankopen op de juiste plek worden gepland.

Diverse leveringen

Eens in de zoveel tijd is uw tuin toe aan nieuwe voeding rijke tuinaarde waardoor uw beplanting weer optimaal kan groeien. Wij leveren niet alleen tuinaarde maar ook gele zand voor uw nieuwe bestrating, diverse soorten kiezel en split en tot slot compost en houtsnippers.

Terrasreiniging

Is uw oprit of terras verweerd en staat het vol met onkruid? Geen probleem, met onze krachtige hogedrukreiniger zorgen wij ervoor dat uw bestrating rondom het huis er weer als nieuw uitziet. Voor het verwijderen van onkruid gebruiken wij biologisch onkruidzout waardoor het onkruid na enkele dagen vanzelf verdwijnt.

© Copyright 2020 Tuinonderhoud Venlo